Medewerkers

Binnen onze vestiging Sassenheim werken wij met 4 full time medewerkers. Allen gemotiveerd, adequaat, vakkundig en servicegericht. Wij stellen ze graag aan u voor:

Anne Jet Holtrop

Anne Jet Holtrop

Onze zeer enthousiaste, energieke en pro-actieve binnendienstmedewerkster bij Interhouse Sassenheim. Zij zorgt voor afhandeling van binnenkomend telefoon- en e-mailverkeer, beheert ze de agenda en is ze continu bezig met alle overige kantoorwerkzaamheden. Servicegerichtheid en klanttevredenheid staan bij haar op de eerste plaats zodat ze alle klanten optimaal van dienst kan zijn.
annejet@interhouse.nl

Shannon Metzelaar

Shannon Metzelaar

Shannon is als commercieel binnendienstmedewerker samen met Anne Jet verantwoordelijk voor de communicatie binnen en buiten het kantoor. Zij staat elke klant van Interhouse Sassenheim vriendelijk en behulpzaam te woord. Haar ervaring als bedrijfsleider in de retailsector helpt haar om zowel huurders als verhuurder optimaal van dienst te kunnen zijn, geen uitdaging is te groot voor Shannon!
shannon@interhouse.nl

Rob Salman

Rob Salman

Enthousiast, vakkundig, sociaal en pro actief. Deze eigenschappen omschrijven Rob het beste. Als verhuurmakelaar is Rob veelal op pad om woningen te bezichtigingen, samengestelde routes te rijden en opleveringen te verzorgen van verhuurde woningen. Rob kan zich uitstekend verplaatsen in zijn klanten en biedt hen pro actief meedenken en bemiddelen van de bovenste plank! 
rob@interhouse.nl

Marcel Guldemond

Marcel Guldemond

Eigenaar van Interhouse Sassenheim en gemotiveerd tot op het bot. Gediplomeerd verhuurmakelaar met jaren ervaring en echt verstand van zaken. Marcel is adequaat, rustig en betrouwbaar. Marcel begrijpt als geen ander wat kwalitatieve dienstverlening inhoudt en heeft top kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan. Marcel brengt vraag en aanbod bij elkaar, verzorgt volledige afwikkeling van succesvolle bemiddelingen, stuurt zijn team aan en beheert een enorm netwerk van relaties.

marcel@interhouse.nl

Uiteraard zijn al onze medewerkers tevens bekwaam in de Engelse taal.

Wij zijn gesloten!

Lokale tijd

Interhouse Sassenheim

Havenpoort 21
2171 HH Sassenheim

T +31 (0)252 22 54 50
sassenheim@interhouse.nl

Maandag t/m vrijdag
09.00-12.30 en 13.00-17.30

Buiten deze tijden op afspraak